En dan is het zeker – Mijn School at Sea reis is een feit.

De loting – het was spannend, heel spannend, extreem spannend.

In de groepsapp kwamen de eerste berichten binnen van leerlingen die uitgeloot zijn. Ze werden gebeld met deze, en ja dat is zeker zo, droevige mededeling.

De telefoon ging maar niet, de spanning steeg. Ik was bezig met mijn scheikunde en daar kwam op de computer een melding: School at Sea – Gefeliciteerd. Ik heb het mailtje wel twee, drie, nee misschien wel 5 keer gelezen, maar er staat toch echt dat ik ben ingeloot. En dat betekent dat mijn reis volgend jaar een feit is. Nu weer druk bezig met het werven van sponsoren, want de voorwaarde was natuurlijk dat het geld er is. En dat moet maar liefst €25 000 worden. Met deze extra energie boost, blijdschap en eigenlijk het besef dat zoiets enorm unieks door bijna puur toeval van de ene op de andere minuut een feit is, ga ik er nog meer voor doen! Lees alles over School at Sea en mijn reis op mijn website.

Sponsor mij nu nog!

Morgen meer, nu eerst even de bijzondere gewaarwording verwerken tijdens een goede nachtrust.

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.