Voor Rome

Met school ga ik vanaf morgen naar Rome en dat betekent dat ik weinig kan doen voor School at Sea. Om deze tijd toch nuttig te kunnen besteden, heb ik zoveel mogelijk brieven verstuurd, de bedrijven hebben dat automatisch de tijd om hierop te reageren.

Wat er nog voor de Romereis is gebeurd:

V4

13 april, Duiven

Mijn mentorklas V42 van het Candea College heb ik gevraagd of ze mensen kennen die bij (grote) bedrijven werken die mij kunnen sponsoren. Hopelijk kan ik nog voor Rome een aantal van deze bedrijven benaderen. Zo werkt een vader van een klasgenoot bij Heineken. Ook heb ik mijn website gedeeld, hopelijk delen ze deze en brengt dit mij nog wat geld binnen.

De bedrijven die ik benaderd heb:

  • Rabobank
  • Knab
  • Stunnenberg
  • Fugro

Helaas heb ik hier nog geen succes gevonden.

Ik ben begonnen met een aantal banken te benaderen voor een onder andere een rekening. Waar de Rabobank eerder via de mail duidelijk had gezegd dat ik bij hun ssb rekening kon krijgen, bleek dat op het kantoor anders. Dat is erg jammer.

Activiteiten in aantocht

Ik ben inmiddels bezig met het organiseren van de volgende activiteiten:

  • Benefitconcert

De loting

16 april, Arnhem

Het was spannend, heel spannend. De uitslag van de loting kwam binnen. Lees hier hoe dat ging.

Er hebben in totaal 14 mensen meegedaan aan de loting, er werden 6 plekken verloot en dat betekent dat er 8 helaas uitgeloot moesten worden. Ik ben dus één van deze 6 die ingeloot zijn. De kans was dus zo’n 43%. Inmiddels heb ik al een hoop mensen ingelicht over de uitslag. Veel dingen kunnen nu eindelijk geregeld worden en het is nu dan eigenlijk ook best jammer dat ik juist nu naar Rome ga. Maar daarna heb ik twee weken vakantie en dus tijd om heerlijk veel te doen om het eerste grote sponsorbedrag binnen te halen.

De Gelderlander

17 april, Arnhem

Jesse Reith gaat mij op 3 mei interviewen voor De Gelderlander. Heel leuk!

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.