School at Sea 2018/2019 gaat beginnen!

Het is dan eindelijk zover. We zijn er klaar voor!

De laatste keer zwemmen op vrijdag avond, de laatste keer slapen in mijn eigen bed, de laatste keer avondeten met het gezin, de laatste keer ontbijten met het gezin, de laatste keer lunchen met het gezin, de laatste keer achter mijn computer in mijn eigen kamer in Arnhem in bericht typen. Het is nu allemaal voorbij, want inmiddels sta ik al op de Thalassa en zijn we begonnen met School at Sea. Ook mijn telefoon heb ik inmiddels ingeleverd.

Tegelijkertijd

De eerste keer op het schip, de eerste keer avondeten met de hele groep, de eerste keer de bemanning zien, de eerste keer in een hut slapen, de eerste keer… ja ik weet het eigenlijk ook niet meer, dus eigenlijk ongeveer de eerste keer alles.

Ik heb er nog steeds super veel zin in, maar tegelijkertijd vind ik het ook allemaal best wel spannend en vooral heel erg raar! (Dat schreef ik om 11.45)

Ik hoef nog geen afscheid te nemen van mijn ouders en familie, dat kan op 26 oktober nog. Dat is dan ook echt het laatste moment dat alles nog kan. Het allerlaatste moment, want dan zullen we door de sluizen gaan door Noordzee op. We laten Nederland achter ons. Het thuisfront kan mij natuurlijk ook nog volgen op deze blog en verder kan iedereen ons live volgens via deze kaart:
[CODEVolgen]
De grote kaart is te zien op deze pagina: https://thomasatsea.nl/?p=volghetschip#volghetschip

De hele paklijst in natuurlijk ingepakt en dat lever een toch best wel grote berg met spullen op. Ik vraag me dan toch wel een beetje af hoe dat ooit moet gaan passen. Maar het zou wel moeten, de paklijst is samengesteld op basis van de beschikbare ruimte.

Bagage

Dit is vrij gemiddeld de bagage die we nodig hebben. Het net links is voor ons onderzoek.

Via mijn ouders kunnen er nog steeds flessen gekocht worden, mail naar sponsor@thomasatsea.nl.Bogo-Bottle-package

Niet alle kleuren zijn meer aanwezig.

Contact met mij hebben? Dat kan alleen via mijn ouders of je moet heel veel geduld hebben. Kijk op de contactpagina voor alle informatie.

Voor nu is dit het laatste bericht vanuit thuis. De volgende berichten schrijf ik aan boord.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.