Join the Pipe logo

Join the Pipe – koop flessen en sponsor mij!

Join the Pipe helpt ons

28 augustus, Duiven

Inmiddels hebben we reactie van Join the Pipe. Join the Pip sponsort Soup at Sea met drinkflessen. Deze flessen kunnen we tegen kostprijs inkopen. De winst die we maken steken we in ons Soup at Sea project. De exacte prijs zal later bekend worden, maar bij interesse kunt u alvast een mail sturen naar sponsor@thomasatsea.nl. Het betreft de Join the Pipe BOGO flessen van 500 mL.

Bogo-Bottle-package

De flessen zijn gemaakt in Nederland. Ook krijgen we van Join the Pipe enkele educatie pakketten om uit te delen op de eilanden waar we komen. Zo hopen we een nog groter bewustzijn te creëren van het plasticafval probleem. Stop daarom nu met de wegwerp flesjes en koop via mij een herbruikbare waterfles! De wegwerpflessen zorgen voor 3% van al het zwerfafval en dat is nergens voor nodig.

Wij doen natuurlijk ook onderzoek naar de plastic in zee. Dit kunnen we alleen maar op deze schaal doen omdat we meegaan met School at Sea. Na de reis zullen we onze resultaten presenteren aan staatssecretaris Van Veldhoven. En daarna natuurlijk aan iedereen die het interessant vindt. Hiervoor willen we samenwerken met Wageningen University & Research. Daarnaast werken we al samen met Love not Waste. Maar mogelijk ook andere bedrijven, hier zal ik de komende tijd tot vertrek mee bezig zijn.

Daarnaast wil ik u graag nog wijzen op de fotowedstrijd. Hiervoor zijn er al een aantal inzendingen, maar er moeten er natuurlijk nog meer bijkomen.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.