Fugro is rond

Fugro is rond!

Arnhem, 31 juli
104 dagen na mijn eerste telefoongesprek met Fugro over de sponsoring heb ik eindelijk alle gegevens voor de sponsoring binnen zodat de factuur opgestuurd kan worden. Hierin was ik de contactpersoon tussen Fugro en School at Sea (zowel de leerlingen als School at Sea zelf). Ik heb als eerste de mail gestuurd met de vraag of we een presentatie mochten geven. Daarna heb ik dit ook kunnen afspreken. Vervolgens met Minke en Hannah de presentatie voorbereid en gedaan. Ook weer met anderen van de groep het financiële stukje uitgewerkt. Daarna had ik het contact met Fugro over de sponsoring, tegenprestaties en alle administratie die daarbij kwam kijken. Dat was nogal een hoop. Zo moesten we een heel formulier en bewijsstukken opsturen. Dit heb ik doorgestuurd aan Bas van School at Sea. Hij heeft deze voor mij geregeld zodat ik ze weer kon doorsturen naar Fugro. Bij Fugro zijn heb ik ook weer 6 namen van verschillende afdelingen binnen het bedrijf voorbij zien komen. Hierdoor koste het allemaal wat meer tijd, de verschillende mensen moesten verschillende gegevens hebben en doorgeven. Maandag ochtend (30 juli) kreeg ik uiteindelijk het mailtje waar alles om ging: de adresgegevens van Fugro voor de factuur. Na nog een enkele vraag aan Fugro alles doorgestuurd naar Bas en nadat hij ook zijn vraag beantwoord kreeg, kreeg ik de bevestig: de factuur wordt opgestuurd. Dat betekent dat alles nu toch echt afgerond is. Iedereen 67 euro, samen 2500 euro.

Daarvoor gaan wij een paar mooie foto’s van de vlag op locaties van de reis maken, zetten we het logo op onze sites en komen we na terugkomst nog een presentatie geven.

Met dank aan iedereen die hieraan meegewerkt heeft, waaronder Minke, Hannah en Cécile van de leerlingen van School at Sea 2018/2019, Bas van School at Sea zelf en natuurlijk Catrien, Peter, Louise en Jildert van Fugro. Ook iedereen die een aandeel had in het hele verhaal, maar hier niet staat bedankt.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.