De blog

Welkom op mijn blog

Dit is het interactieve deel van mijn website thomasatsea.nl. Meer weten over wie ik ben en wat School at Sea is? Lees het op thomasatsea.nl.

Hier komen alle updates van mijn School at Sea avontuur. Vanaf nu zal er regelmatig een bericht komen met wat ik gedaan heb om de 25 duizend euro binnen te halen. Ook ga ik verschillende activiteiten organiseren. Kijk hier voor een volledig overzicht: activiteiten. Meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden zal bij de activiteit zelf staan.

Door minimaal 40 euro te doneren, kunt u zich aanmelden voor e-mailupdates van de blog. U krijgt dan maximaal één keer per week een mailtje met de nieuwe berichten op de blog. Maak hiervoor een account aan. Vul alle gegevens in en betaal. U zult voortaan op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen van mijn School at Sea. Heeft u op een andere manier gesponsord en is dit te achterhalen, dan krijgt u een kortingscode.

Bij een sponsoring van minimaal €20 euro krijgt u alleen toegang tot het sponsoren deel. Ook hiervoor kunt het juiste lidmaatschap op deze pagina kiezen. U kunt altijd nog opschalen naar een hoger lidmaatschap.

Contante sponsoringen bij activiteiten tellen niet mee. Dit heeft ermee te maken dat ik niet kan achterhalen wie wat gedoneerd heeft.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.