presenatiekaartjes

Presentatie voor docenten

De presentatie voor team vwo van het Candea College

18 juni, Duiven (voor de presentatie)
Vandaag is het moment dat ik (eindelijk) voor al mijn docenten mag presenteren. Nu met een aantal aandachtspunten. In mijn presentatie besteed ik extra aandacht aan het schoolaspect. Dat is wel iets waar velen wel vragen over hebben. Zeker omdat ik in vwo 5 zit en dus al bezig ben met mijn examendossier. Daarnaast breng ik de activiteiten extra onder de aandacht. Ook het Soup at Sea project krijgt aandacht.
(Na de presentatie)
Ik heb uiteindelijk zo’n 20 minuten gepresenteerd. Heel veel langer gaat nog niet lukken. Ik kan in deze twintig minuten mijn verhaal goed vertellen. Maar toch vergeet ik elke keer wel iets. ik heb inmiddels wel een spiekkaartjes systeem bedacht. ik gebruik dikke A6 kaarten met daarop lettergrootte 20-24 tekst. Dat werkt erg fijn, maar zelfs al het erop staat vergeet ik soms iets. Op gebied van presenteren ga ik echt enorm vooruit. Dat is super mooi om te zien en ik hoop dat ook dit weer wat oplevert in de grote zoektocht naar 25 duizend euro.
Alle beetjes helpen:

Voor €20 kan ik 10 zeemijl varen, ik ga er 12.000 varen. Hoeveel wilt u mij op weg helpen?

NL08 ABNA 0819 1372 86
t.n.v. T.S. Kreeftmeijer

Kijk op thomasatsea.nl/sponsor

Met dank aan meneer Van Driel voor het extra goed aankondigen van het concert, de portretten en de andere activiteiten.

Met dank aan mevrouw Meessen voor de tijd om te mogen presenteren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.