Paasweekend

Het paasweekend

Dit weekend van vier dagen begon op donderdagmiddag. Ik heb toen het logo afgemaakt. Deze is gepresteerd in een eerdere post. Diezelfde middag heb ik nog gewerkt aan de database om alle gegevens van sponsoringen op te slaan. Dat moet goed georganiseerd worden. Er zullen uiteindelijk flink wat lijntjes door elkaar lopen en dan is het natuurlijk handig en noodzakelijk om dit overzichtelijk te houden. Hierin houd ik de contactgegevens, de status van het contact en de sponsoring bij.

Ik heb ook het contract verstuurd. Daarin staat onder andere dat ik mij netjes gedraag, maar ook dat ik het geld heb of dat iemand daar garant voor kan staan. Dat geluk heb ik, maar dat wil niet zeggen dat ik geen sponsoren hoef te werven. Mijn doel is nog steeds om het gehele bedrag bij elkaar te verzamelen. Dat het contract nu al verstuurd kon worden, heeft ermee te maken dat er op 16 april een loting is. Dan hoor ik of ik sowieso mee ga of moet wachten tot de tweede loting in juli. De kans dat ik nu ingeloot word is best groot, maar zoals met alles kan ik ook enorme pech hebben.

De vrijdag

30 maart, Arnhem

Vrijdag heb ik een eerste versie brief gemaakt voor banken. Dit was een logische eerste stap, want al het geld moet natuurlijk ook nog ergens op gaan staan. Deze wordt deze week nog verzonden. Wordt vervolgd…

Een ander stukje was de website. Ook hier zijn nog wat verbeteringen doorgevoerd. Zo komt binnenkort de mogelijkheid om op mijn blog te kunnen abonneren. Hier zal ook nog een andere post meer uitleg over geven.

Vindbaarheid op internet is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Zo heb ik mijn website toegevoegd aan Google. Daarnaast komt binnenkort er een puntje op Google maps met Thomas at Sea. Zo hoop ik makkelijker te vinden te zijn. We zullen zien.

De zaterdag

31 maart, Arnhem, Dieren

Eerst maar eens een lijstje maken met tegenprestaties voor de sponsoren. Deze zal dan ook snel definitief online komen. Verder moest ik nog bedenken wat er dynamisch moet worden op de website. Dat zijn eigenlijk maar twee pagina’s (activiteiten en sponsoren). Op de eerste komt een lijst met activiteiten, hier kan je je dan ook gelijk voor aanmelden. Bij sponsoren komt een statusbalk en alle namen van sponsoren.

Vervolgens nog even naar Henny Kromhout. Hij heeft mij geholpen met de brief voor de banken. Daarnaast nog even gekeken naar wat mogelijke tegenprestaties. Ik ga deze brief deze week nog versturen.

En dan vanuit Dieren door naar Arnhem, naar Niels Damen voor de website. Daar hebben we mijn lijstje bekeken en een plan gemaakt voor de wat er nog met de website moet gebeuren. Hij zorgt ervoor dat ik dat het werkt en ik integreer het netjes in mijn website.

De zondag

1 april, Arnhem

Ik ben begonnen met het inrichten van drie balken aan de zijkant en onderkant van de website. Deze zijn er alvast voor grote sponsoringen van bedrijven. Zij mogen hun logo hier laten zien.

Deze blog is natuurlijk helemaal gericht over mijn School at Sea en zal daar dan 9ok vooral over gaan. Maar dit doe ik allemaal naast mijn schoolwerk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.