Het eerste grote resultaat

In de afgelopen periode is er weer een hoop gebeurd. Omdat het enorm druk is met School at Sea en de afronding van de ‘gewone’ school is het niet echt gelukt om de blog bij te houden. Het vorige bericht was van 25 mei en daarom is dit bericht een soort samenvatting van de afgelopen paar weken met toch wel het nodige resultaat.

Activiteiten

Het concert

9 juni, Arnhem
Inmiddels heeft het concert ook wat meer details gekregen. Zo is al een deel van het programma bekend. Alle details voor zover bekend staan inmiddels op de website. Ik kan alvast zeggen dat het een hartijke leuk programma wordt, ook als je niet van klassieke muziek houdt. Ik nodig je ook nog van harte uit.

Veiling

8 juni, Duiven
In samenwerking met het vak tekenen heb ik een hoop tekeningen en schilderijtjes voor de veiling kunnen regelen. Hiervan heb ik vandaag allemaal foto’s gemaakt en deze zullen op de veilingpagina verschijnen. Hier kunnen mensen bieden. Deel deze pagina dus met iedereen, want hoe meer mensen bieden hoe groter de opbrengst is.

Portrettekeningen

27 mei, Duiven
Inmiddels heeft dit ook vorm gekregen. De protrettekeningen in de popart stijl. Het enige wat u hoeft te doen is het insturen van een foto en verder maak ik samen met leerlingen van tekenen er een mooi prortet van.

Al vanaf €25 een eigen portrettekening

Ze zullen in de volgende stijl gemaakt:

Dit is de popart stijl.

De afmetingen

U bent vrij de gewenste afmeting van uw portrettekeningen te kiezen. De volgende afmetingen zijn mogelijk:

Maat Ondergrond
A4 Papier
A3 Papier
A2 Papier
18 bij 24 cm Doek
20 bij 30 cm Doek
30 bij 30 cm Doek
30 bij 40 cm Doek
40 bij 40 cm Doek
40 bij 60 cm Doek
50 bij 60 cm Doek
60 bij 80 cm Doek
70 bij 70 cm Doek
80 bij 100 cm Doek
90 bij 90 cm Doek
100 bij 100 cm Doek
100 bij 140 cm Doek

Plastic

30 mei, Nederland
Vanaf vandaag staat de Facebook pagina online. Als groep zetten we ons in voor het plasticprobleem in de oceaan. Benieuwd naar onze activiteiten en het laatste nieuws, volg dan onze Facebook pagina. Een van de doelen is het opruimen van de stranden waar we komen. Dit doen we in samenwerking met Love not Waste.

Reasult

30 mei, Ede
Ik ben weer bij mijn vader op het werk. Dit maal voor een gesprek met de directeur en dat betekent dat er geld te verdienen valt. En dat is gelukt: Reasult gaat mij 1250 euro sponsoren en daarvoor maak ik onder andere wat foto’s van hun vlag gedurende de reis. Een mooi voorbeeld van goodwill en investeren in de nieuwe mens. Wilt u mij ook (zakelijk) sponsoren, kijk dan op thomasatsea.nl/sponsor.

Andere bedrijven

12 juni, Arnhem
Naast Reasult ben ik natuurlijk ook bezig bij andere bedrijven. Op dit moment moet ik wachten op goedkeuring van Bureau Veritas. En Holsboer Optometrie gaat mij sponsoren, maar het exacte bedrag is nog niet bekend. Ook wat Fugro gaat doen, horen we deze week. Spannend…

4000 euro gehaald

31 mei, Arnhem
De sponsoring van Reasult heeft ervoor gezorgd dat ik op een mooi bedrag van 4000 euro zit. Nog lang niet genoeg, maar zeker goed op weg.

Het actuele bedrag:

[CODEvoortgang]
Voortaan het laatste nieuws in de mail ontvangen? Abonneer dan nu op de Blog Updates.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.