Artikel Arnhemse Koerier

Het concert, de krant en meer

Het concert… de opbrengst

5 juli, Arnhem
Naar schatting (en de inhoud van de kassa) zijn er ongeveer 50 kaartjes verkocht. Een groot deel in de voorverkoop, maar ook de kassa had zo’n 300 euro verzameld. Dat is samen 750 euro. Daarnaast was er nog een zeemijlen verkoop. Contant kwam er 280 euro in de pot. Daarnaast nog zo’n 240 in de dagen op de rekening gekregen. Dat maakt samen 520 euro. In totaal heeft het concert mij dus 1270 euro opgeleverd. Daar ben ik zeker tevreden mee! Kon je niet, houd dan de blog goed in de gaten, mogelijk komt er nog een leuke activiteit in september. Hier ben ik nu druk over aan het brainstormen.

Met het concert erbij heb ik nu ruim 30% gehaald!

De actuele voortgang:
[CODEvoortgang]

De Arnhemse Koerier

5 juli, Arnhem
Hoppa, weer een artikel in de krant. Ditmaal de Arnhemse Koerier.
Artikel Arnhemse Koerier
Lees het artikel in de krant.

Soup at Sea

6 juli, ArnhemSoup at Sea logo
Zoals al aangekondigd gaan we met 16 leerlingen ons inzetten voor een plastic vrije oceaan. Afgelopen week hebben we hier eens goed over nagedacht en met resultaat. Op dit moment zijn de plannen:

 • Stranden opruimen in samenwerking met Love not Waste:
  • Wij gaan als groep stranden opruimen. Hiervoor werken we samen met Love not Waste. Zij geven ons advies over wij het beste plastic gaan opruimen.
 • Groot onderzoek naar plastic:
  • Gesprekken met de lokale bevolking over afval;
  • Metingen van zeewater;
  • Samenwerking met universiteit of instelling, hiermee kunnen we een hoogwaardig onderzoeksrapport maken. Dit willen we daarna presenteren aan de politiek. Hier hebben we al contacten mee.
 • YouTube, Facebook, Instagram:
  • Wij gaan vlogs maken met onze activiteiten. We willen jongeren bewuster maken van de gevolgen van plastic.
 • We werken samen met Join the Pipe.

Dit doe ik natuurlijk niet alleen We hebben een taakverdeling gemaakt en een aantal teamleider aangesteld. Deze nemen de leiding over een van de onderdelen van het project.
Mijn taak is de samenwerking met een universiteit of instelling regelen voor het onderzoek. Ik ga dit onderzoek gebruik als Onderzoeken en Ontwerpen-project voor school. Hiermee werk ik zowel aan mijn eindexamen als aan een beter milieu.

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mij sponsoren? Dat kan! Kijk hier voor alle informatie.

De andere activiteiten… vergeet ze niet.

6 juli, Arnhem
De eerste bestelling voor de portretten is binnen. Ook een mooi portret in popart-stijl, stuur dan nu een foto op.
Ook de eerste foto’s voor de fotowedstrijd zijn binnen. Insturen kan nu via de website. En dan hebben we ook nog de veiling met een aantal mooie kunstwerken.

Komend weekend zullen mijn sponsors de inlogcodes voor de blog ontvangen. Ze krijgen hiermee toegang tot hun tegenprestatie. Dat is nu voor iedereen die 40 euro op meer gesponsord heeft de blogupdates: ontvang elke week het laatste nieuws in je mailbox.
[CODEaftellen]

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.