Een bijzondere dag

Met twee belangrijke bezoeken

Dinsdag 22 mei, Arnhem

De voorbereidingen voor vandaag begonnen gisteravond al. Ik moest mijn tas inpakken. En naastvde paar boeken voor school waren dat alle spullen voor de presentatie en het verhaaltje bij de directeur van mijn school: mijn tablet voor de aantekeningen, de kaartjes voor mijn presentatie, mapje met naslagwerk en nog meer.

Door de spanning van deze activiteiten heb ik ook niet zo goed geslapen, maar dat maakt helemaal niets uit; het is ook erg leuk en leerzaam.

Directeur

Eerst het gesprekje met de directeur. Ik heb afgesproken om een kort verhaaltje te maken voor de Rotary en hoop hiermee mijn enthousiasme over te kunnen brengen zodat zij mij ook willen ondersteunen.

Verder nog wat praktische zaken besproken.

Bureau Veritas

Vervolgens kwam Bureau Veritas aan bod. Hiervoor moest ik wat eerder weg van school, dat was geen probleem. Dus op naar Rotterdam Blaak voor mijn presentatie daar. Dat ging eigenlijk best prima en ik hoop dat ik van ze een mooi bedrag gesponsord krijg. Bij dit soort grote bedrijven is het lastig hier gelijk antwoord over te krijgen. Voordat er definitief gesponsord kan worden, moeten er een hoop mensen het goedgekeurd hebben. Dat is nog even spannend, maar ik moet mij alweer voorbereiden op de volgende presentatie: morgen bij Fugro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.