De website en meer

De website

26 maart, Arnhem

De afgelopen weken heb ik hard gewerkt om vanaf bijna nul een website te maken. Hierbij was en goed mobiel uiterlijk natuurlijk van belang. Daarnaast moet alle informatie erop staan en verder is het design ook belangrijk. Dat betekende eerst flink in de CSS bezig voor het uiterlijk, daarna naar de HTML voor de inhoud. Beetje JavaScript en PHP voor de actieve delen. Onder de motorkap komt er nog wel veel bij, daarvoor heb ik een afspraak met Niels Damen. Hij helpt mij met de website. Er moet ook nog een blog komen, daarvoor gebruik ik WordPress. Ook hier moet veel aan gebeuren. Ik wil namelijk een soort abonnement maken op een nieuwsbrief. Daarvoor is een sponsorbedrag van minimaal €40 nodig. Omdat ik nog geen bankrekening heb om al het geld naartoe te laten komen, zijn deze gegevens nog niet actueel. Maar deze week ga ik een brief naar verschillende banken sturen in de hoop dat één van hen mij kan helpen.

De reis

26 maart, Arnhem

Inmiddels is het contract binnen. Dit betekent dat ik dit kan ondertekenen. Dat zal ook snel gebeuren. Op 16 april hoor ik of ik gegarandeerd een plek op het schip heb of dat pas in deze zomer bekend wordt. De geplande vertrekdatum is 21 oktober en we zullen voor het laatst aanmeren op 21 april. Dat zal beide in IJmuiden zijn.

De voorbereidingen gaan gewoon door, net als school.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.