De laatste voorbereidingsdag

De laatste keer voor vertrek aan op het land.

15 september, Amsterdam

Vandaag was de laatste voorbereidingsdag van School at Sea. Vandaag hebben we de kapitein voor het eerst gezien en ook de docenten hebben we nog kunnen spreken. Natuurlijk ook het moment om nog eens gezellig met de groep te praten over van alles en nog wat, maar dat kan over 5 weken natuurlijk nog vaak genoeg. We hebben de zeilpakken, polo’s en jassen gepast. Daarnaast nog de nodige praktische informatie gekregen zodat we helemaal voorbereid zijn op vertrek. Bijvoorbeeld hoe het zit met de leerplicht.

Natuurlijk vind ik het best wel spannend en tegelijkertijd heb ik er ook heel veel zin in. Ik weet zeker dat ik veel dingen ga missen, maar er komt voor elk van die weer iets in de plaats. Één ding weet ik zeker: het wordt een fantastische tijd op het schip!

Nu nog 36 dagen en het avontuur, waar ik bijna een jaar naartoe heb gewerkt, begint echt!

Nu nog de laatste voorbereidingen treffen op gebied van sponsoring, school en de paklijst en dan ben ik er op 21 oktober helemaal klaar voor.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.