Al bijna op 10%!

Het begin is er

1 mei, Arnhem

Nu de website af is, is het duidelijk geworden dat ik op de eerste 10% van mijn doel zit. Daar ben ik natuurlijk erg blij mee, maar de resterende 90% moet er natuurlijk ook nog komen. En daarvoor ben ik druk bezig. Gisteren de eerste presentatie gehouden bij Reasult, het werk van mijn vader. Daarnaast heb ik, zoals voor Rome afgesproken, Holsboer Optometrie een mailtje gestuurd met de vraag of ik daar mijn verhaaltje mag houden.

Daarnaast zijn we als groep begonnen met het benaderen van de grote bedrijven. Door samen te werken staan we sterker, is onze gedachte. Of het zin heeft, kunnen we nog niet zeggen, maar we gaan uit van wel.

Ook de bankrekening is geregeld. Helaas heeft geen enkele bank deze willen sponsoren, dus heb ik een gewone Jongerenrekening van de ABN AMRO. Dat maakt verder ook niet uit.

Het rekeningnummer: NL08 ABNA 0819 1372 86 t.n.v. T.S. Kreeftmeijer

Inmiddels heb ik, namens de hele School at Sea groep, een mailtje gestuurd naar Fugro. Daar staat vooral in dat we graag een presentatie bij hun op kantoor willen geven. Hoe dit afloopt, zien we wel. We gaan ervan uit dat we meer kans hebben als we namens de hele groep vragen om sponsoring dan individueel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.